Gezuar Vitin e Ri 2021 Mesazhet

Përditësuar së fundmi në Tetor 20, 2020 nga administratori

Gëzuar Vitin e Ri të shkëlqyeshëm 2021 Mesazhet, Te dashur miq! Përshëndetni të gjithë të dashurit tuaj këtë ditë të veçantë me vlerësimet më të mira për Vitin e Ri, mesazheve, dhe kartat elektronike.

A fresh new year is once again upon us. It’s the time to be thankful for the blessings of the past year and to take stock of all our achievements. Në të njëjtën kohë, Viti i Ri 2021 is a brand new year to start afresh, to start strong, and yet another chance to do everything we want to do this year.

Gezuar Vitin e Ri 2021 Mesazhet

Gjëja e mahnitshme me shanset është se si i marrim ato çdo vit. Kështu që, vendosni qëllime dhe rezoluta pozitive. Varni aty ku mund t’i shihni çdo orë të vitit të ri. Dhe jini të ngazëllyer për atë që mund ta arrini këtë 2021.

Nderkohe, enjoy the fireworks, darkat e zhurmshme dhe të bujshme familjare, dhe vaktin e qetë intim me të dashurin tuaj. And don’t forget! Greet everyone with Happynewyear.wiki specially curated quotations and specially made greeting cards.

Gezuar mesazhet e vitit te ri

 • Valë një lamtumirë të vjetër & përqafoni të renë me plot shpresë, ëndrra dhe ambicia. Duke ju uruar një vit të mbarë plot lumturi!

 

 • Shpresoj që jeta juaj të jetë plot befasi dhe gëzim në vitin e ri që do të fillojë. Qofshi të bekuar me gjithçka që dëshironi në jetë.

 

 • Mos harroni të gjitha kujtimet e mira që keni bërë dhe dijeni se jeta juaj do të jetë kaq e mbushur me mrekulli në vitin e ardhshëm. Gezuar vitin e ri!
 • Një tjetër vit i mrekullueshëm do të mbarojë. Por mos u shqetësoni, edhe një vit është në rrugën e duhur për të dekoruar jetën tuaj me ngjyra të pakufizuara gëzimi!

 

 • Viti i ri të sjellë të gjitha të mirat në jetë që vërtet i meritoni. Keni kaluar tashmë një vit të mahnitshëm & ju do të keni një tjetër më të mahnitshme!

 

 • E reja është viti, të reja janë shpresat, e re është rezoluta, të reja janë shpirtrat, dhe të reja janë dëshirat e mia të ngrohta vetëm për ju. Keni një Vit të Ri premtues dhe përmbushës!

Happy New Year Messages for Friends

You’ve been the most amazing friend in my life throughout the past years. I hope you’ll never stop doing that. Gezuar vitin e ri!

Becoming your friend was the best thing I’ve done in last year. I would really like to keep this friendship alive for the rest of my life!

New Year Messages Quotes

Without you, last year wouldn’t be so full of sweet memories. I can’t wait to do the same in this year. Wishing you a happy new year!

Last year was a special year in my life because I met you. Next year will be special because I already have you as my best friend!

It feels wonderful to think about how quickly we became such good friends to each other. I’m sure our friendship will last forever. Gezuar vitin e ri!

 

Romantic New Year Messages

 • It’s almost the end of one more wonderful year for us. Premtoj, my love for you will only be stronger with the passing of each day in the new year!
 • As you prepare yourself to welcome a new year in life, I want you to know that I’ll always find new ways to love you! gezuar vitin e ri!
 • Every new year is a reason for me to fall in love with you for new reasons. Gezuar vitin e ri! I will never stop falling in love with you!
 • Your sweet smile can make me forget my deepest pain & my hardest sorrows. Happy new year dear. You’re the reason why new years are so amazing!

Funny New Year Messages

Its time of the year to make new year’s resolutions that you know you can never keep. But you’ll do it anyway. Gezuar vitin e ri!

One more year has gone & you’re still the dumb person you were always. Let’s hope you can be a better person this year!

 

Funny New Year Messages

You know you’re old & tired when you just want to have nap instead of being drunk & have fun on a New Year’s Eve. Gezuar vitin e ri!

The funniest thing about the last day of a year is that you can make a bunch of unrealistic to-dos list & still everyone would say you can accomplish them!

Mund të zhduken të gjitha problemet tuaja aq shpejt sa zgjidhja e vitit tuaj të ri çdo vit. Ju uroj një vit të mbarë të lumtur!

 

New Year Card Messages

New Aim, New Dreams, New Achievements Everything Waiting for You. Forget The Failures. Correct Your Mistakes. Surely Success is yours. Happy NEW YEAR.

This New Year I wish you to have courage to fight for your dreams and also blessings of Almighty to help you emerge winner as you strive.

Before the old sun sets, and the old calendar get destroyed, before anyone else starts wishing and the mobile network jams, I wish you in advance: Gezuar vitin e ri. Enjoy every moment.

As the new year renews all the happiness and good tidings, hope the joyful spirit keeps glowing in the your heart forever! Gezuar Vitin e Ri!

Keep the smile, forget the tears, love the good, chuck out the bad- all these are my wishes in this New Year for you. Gezuar vitin e ri!

May this new year be a step forward, In leading you to new adventures, New roads to explore and new success to reach! Gezuar Vitin e Ri!

As the world grows another year older I wish you to have a heart that remains youthful and cheerful New Year and always.

Happy New Year Messages for Girlfriend

Each moment I’ve spent last year with you made me realize how important you are in my life. I don’t want to lose you ever. Gezuar Vitin e Ri!

Since I’ve met you, you’ve become the purpose of my life. I just want to keep you close by me and love you with all I have. Happy new year my love!

Every new year of my life can only be full of love and romance because you’re in my life. I look forward to spending one more beautiful year with you!

The only I wish I have for the new year is that I want to make you feel happy always and forever. Your happiness will always be my priority number one!

It’s not the beauty of you, it’s the beauty of your heart face that made me fall in love with you. I want a thousand new year with you in my life!

 

New Year Messages for Boyfriend

God has been too kind to send someone like you in my life. I want to make sure that this gift of god stays with me forever. Gezuar vitin e ri!

I love you more today than I loved you yesterday. And I will love you more tomorrow than I love you today. Gezuar Vitin e Ri!

I felt like living in heaven in the entire last year. I never knew your love for me was so deep and so true. Gezuar vitin e ri!

If I could live a thousand years on this earth, I’d choose to live with you all of it. Your love means everything to me now. Gezuar vitin e ri!

I want t spend the new year just like the last year. It was so full of love and compassion. I hope the new year will be nothing less than that.

 

Happy New Year Messages for Wife

Thanks for being the loveliest wife in this world. I really want to make this year very special for you. Happy new year my dear!

I never regret a moment for being with you. Your presence is the sweetest thing that can ever happen to me. gezuar vitin e ri!

You did not only complete me, but you also completed my home and my world. I want to spend every year of my life loving you. Ju uroj një vit të mbarë!

You filled my life with the abundance of love, joy and smiles. You’re the kind of wife only a fortunate one can get. Gezuar vitin e ri!

You are biggest blessing of my life. You have made every dream of mine come true. May the new year bring all the joy that you deserve!

 

Happy New Year Messages for Husband

You are and will always remain to be the man of my dream. I love You with all my heart and respect you for the person you are. Gezuar vitin e ri!

My life has been more like a fairy tale since you came into my life. You’ve made all sadness in my life vanish with a touch of your love. Gezuar vitin e ri!

I dreamt for a sweet husband and a happy home and god introduced me with you. You are the best achievement in my life. Gezuar vitin e ri!

I don’t think I can ever have a bad year in my life as long as you’re in it. You’re really the best life partner ever. Gezuar vitin e ri!

Thanks for making the last year of my life a collection of beautiful memories. Your presence in life is everything I ever dreamt of. Gezuar vitin e ri!

New Year Messages for Parents

Being born to parents like you is a blessing for a lifetime. I am thankful to you for loving me and taking care of me since my birth. Gezuar vitin e ri!

Being able to spend every new year with you is the most wonderful experience in life. May the new year bring a long-lasting smile to both your faces.

Happy New Year Messages For Parents

Even if I die and be born a thousand times to a thousand different parents, I could never be as happy as I am for being your born to you! Gezuar vitin e ri!

God always has the best plan for me. It all started when he decided to send me to the most amazing parents in the world. Gezuar vitin e ri!

I want to make this new year the best year for you two. I want to make sure you are happy and enjoying each moment of the year. Gezuar vitin e ri!

Happy New Year Messages for Family

I find myself lucky because I had my family supporting me in all the bad and good times. And I want to wish a happy new year for my amazing family!

I wait the entire year just for this time in the year to get back to my sweet home to spend the New Year’s Eve with my sweet family. Happy new year to everyone!

Gëzuar Mesazhet e Vitit të Ri 2020

It doesn’t matter how far I am from you guys, I’ll always be missing you and especially now, because it’s the New Year’s Eve. Gezuar vitin e ri!

Its still few more hours to go, but I’ve already started missing mom’s delicious cooking. Happy new year to everyone. I’m on my way!

Amazingshtë e mahnitshme të jesh pjesë e një familjeje që ka kaq shumë njerëz të bukur në të. I love you all and I miss you all. Gezuar vitin e ri!

Happy New Year Messages for Sister

As the sunlight kisses your forehead to let you know it’s a new morning in the new year, I’m from far away sending to you love and lots of care for the new year!

I wish this new year will be so full of fun for you. I wish you enjoy every moment of this coming year. Gezuar vitin e ri!

You and I share the same root of the same tree. It doesn’t matter how far we are from each other, we’ll always be connected by our hearts. Gezuar vitin e ri!

We have so many memories together that its impossible to enjoy a New Year’s Eve without thinking of you! Happy new year dear sister!

Your unconditional love and caring has made the person I am today. You are not only my sister, but also my greatest companion. Gezuar vitin e ri!

New Year Wishes for Brother

You’re the finest blessing that a person ever received from God. My heartiest love and prayer for you in this coming year. Gezuar vitin e ri!

Tomorrow as you wake up in a new morning in a new year, just know that your sister is always there to have your back no matter what. Gezuar vitin e ri!

Your presence in life is the reason for comfort and contentment. You are the perfect brother and the best friend of my life. Gezuar vitin e ri!

The old one with so many memories of us is about to leave. But don’t be sad, we are going to make a bunch of sweet memories in the new year once again.

You took care of me throughout the last year as a true guardian. I want the same for the rest of my life. Happy new year to my beloved brother!

Happy New Year Messages for Daughter

Our family is a garden and you are the most beautiful flower in it. Wishing my little princess, a very happy new year. May all your wishes come true!

 

You have made us proud in every opportunity we gave you. I hope your confidence will get you to your destination in the new year!

A daughter is no less than an angel from heaven. You have always been the nicest, most adorable one to us. Gezuar vitin e ri!

May your dreams and hopes come into life in this coming year. May you fulfill your ambitions and achieve what you desire in life. Gezuar vitin e ri!

Any parent would want to have a daughter like you. You never stopped making us proud since you’re a child. Happy new year to our sweet daughter!

Happy New Year Wishes for Son

I feel proud to see how handsome and strong you’ve grown up to be. It’s your time to make the best use of the moments in your life. gezuar vitin e ri!

I never had a doubt that someday you’d achieve everything you wanted in life. Because you’re my son. Gezuar vitin e ri!

Happy New Year Message For Son

You can always count on a good son when everything in life seems to fall apart. You’ve proved this true many times in the past. Gezuar vitin e ri!

You have gathered knowledge and become wiser than ever. This new year is the time for you to make the best use of your knowledge and wisdom!

The best thing about you is you know your part in the family and you’re never afraid of sharing a shoulder. Tani, that’s my son. Happy new year to you!

You have always been a great son to me. It’s time to become the man for the family. Happy new year my dear!

Religious New Year Messages

May the sweet lord fill your path with the abundance of success and prosperity. May he guide you to eternal peace and happiness! gezuar vitin e ri!

May the almighty shower your life with the love of dear ones and keep you always on the right path in life. Happy new year to you and your family!

Happy New Year Messages Religious

May the blessings of Christ be always with you in all the ups and downs of your life. May your life be happy and joyful forever. Gezuar Vitin e Ri!

I pray for the betterment of you and your family in the coming year. May you be guided towards the path of love and redemption. Gezuar vitin e ri!

Let us thank god for a fruitful year that’s coming to an end today. May he keep us blessed with his supreme light of power and knowledge!

 

Happy New Year Messages for Teacher

Happy new year to my favorite teacher. I hope this new year will shower your life with success, prosperity and happiness that last forever!

You are the reason behind all of my achievements in life. You are and always will be a source of inspirations for millions like me. Gezuar vitin e ri!

You’ve taught me how to be humble when you have everything and how to be confident when you have nothing. Happy new year dear teacher!

You are not only my favorite teacher but also my biggest mentor. I’m indebted to you forever for making me the person I’m today! Gezuar vitin e ri!

I may not be a good student but I remember every word you say and I always try to follow your advice. Happy new year teacher!

 

Happy New Year Wishes for Boss

Not every employee is so fortunate to have a supportive boss like you. Your support always makes my job easier for me. Ju uroj një vit të mbarë!

It’s always a pleasure working under your supervision. You’re the perfect boss and the best mentor for anyone. Gezuar vitin e ri!

May the new year be the year of reaching your goals and achieving the milestones in your life. May all the success embrace you in this year!

 

Happy New Year Messages For Boss

You’re a visionary leader and a dedicated mentor. Last year was a year of learning for me because of you. Thank you and happy new year!

My professional life would be a waste if I didn’t have you as my mentor. You are the reason behind my every success. gezuar vitin e ri!

 

New Year Messages for Colleagues

I wish this new year will prove to be a happy and prosperous year for you. happy new year to my brilliant colleague!

Shpresoj se do ta ktheni çdo mundësi në sukses në vitin e ardhshëm. Mbani veten të përgatitur për gjithçka. Ju gjithmonë do të keni mbështetjen time të plotë. Gezuar vitin e ri!

Vendi im i punës nuk do të ishte aq plot kënaqësi dhe kënaqësi nëse nuk do të ishit kolegu im. Ndihem me fat gjatë gjithë kohës. Gezuar vitin e ri!

You and I always make a great team in whatever we do. Me shpresë, we will keep this up in the next year too! gezuar vitin e ri!

You have the professionalism of a college and the warmth of a friend. You’re the perfect kind of co-worker ever. Gezuar vitin e ri!

 

Gëzuar SMS e Vitit të Ri

Even though we are not together for this New Year, you are in my heart and I wish you all the best.

I miss you more than ever right now. At this moment, when one year kisses another, I wish I was kissing you.

May your New Year be one of renewal, sukses, love and a cell phone battery that never runs out!

Gezuar Vitin e Ri! Sorry for the text, but someone as important as you deserves to be greeted right at the stroke of midnight.

Happy New Year my friend. May this year be one of prosperity and joy for you and I hope we get a chance to meet up in 2017.

You’re lucky these New Year greetings are coming to you through a phone because otherwise you’d be getting one heck of a kiss!

Forgive me for all my past mistakes. May this New Year bring us both a fresh new start. Best wishes for the new year!

Sorry to send New Years greetings through a text message, but I figured email was too impersonal!

May you have a healthy and happy New Year and may you experience a new year as often as there’s a new iPhone!

Happy New Year Wishes for Customer

 • Doing business with you is always a pleasure. Me shpresë, we’ll have more business with each other next year than last year. Gezuar vitin e ri!

 

 • Any business would love to have some customers like you. It’s always good to know you’re satisfied with our service. Gezuar vitin e ri!

 

 • Everything we do, is for satisfying your needs. Happy new year to you. We promise we’ll never stop impressing you with our services!

 

 • Customer is the King. But some customers are more than a king. They are everything that we do business for. Gezuar vitin e ri!

 

 • We are satisfied when you are happy. Your happiness and contentment are what we do business for. Happy new year dear customer!

New Year Text Messages

 1. Enjoy every moment of the year that is leaving us and embrace the new opportunities of the new one!
 2. Never feel sad for what’s gone and never come back. Be hopeful for the one which comes with million opportunities!
 3. Its time to welcome a year that going to add new colors and new stories to your life. Gezuar vitin e ri!
 4. May the coming year be the most fruitful year of our lives. Happy new year to all!
 5. Let’s thank the year which has given us so many memories to remember as we prepare ourselves for the one which is about to take its place!

Përfundim:

Urimet e Vitit të Ri : You may have had some really good memories about the past one, but you never know what’s the new one is bringing for you. Its time to be hopeful, have new dreams & make some new resolutions for the new year in your life. Its time to connect with each other and make Happy new year blessings.

Wishing happy new year is not just a tradition these days, its means more than what you think. It’s a way of showing your loved ones that you’re thinking of them in this special moment. It’s a way of showing them that you care for them & you always hope the best for them.