Wilujeng taun énggal 2021

Taun Anyar dirayakeun tanggal 1 Januari anu mimiti anyar sataun. Ayeuna waktuna, nalika urang sadayana hoyong ngamimitian dina catetan anu saé. Disarankeun ku pisan sayang sareng énergi dimana-mana di saluruh dunya. Éta mangrupikeun salah sahiji acara anu paling diantosan sareng dirayakeun di panjuru dunya. Seueur jalma ngalakukeun wilujeng taun énggal kalayan dibantuan gambar sareng kartu ucapan. Hoyong anjeun a Wilujeng taun énggal 2021 pinuh kabagjaan sareng kasuksésan.

Wilujeng taun énggal

Wilujeng taun énggal

Wilujeng taun énggal 2021

Kartu Taun Anyar pasti mangrupikeun pilihan panyebaran anu paling lega pikeun sadayana anu ngarepkeun anu pang caketna sareng paling dipikacinta di mil atanapi kota. Anjeun tiasa neraskeun sareng nawiskeun aranjeunna a Salam wilujeng tepang taun énggal sasarengan sareng hapunten. Kirim salam dina média sosial atanapi metode whatsapp pikeun nganyatakeun Salam Taun Anyar, anu ngandung kahoyong jalma pikeun ngalahirkeun mimiti anu luhung dina mimiti taun.

Nalika anjeun ngarayakeun sataun deui, anjeun kedah bunuh diri kana tujuan anjeun upami anjeun badé ngahontal éta. Anjeun panginten tiasa ngarencanakeun sababaraha tugas pikeun Taun Anyar 2019, janten ketat pikeun Taun énggal 2021 tujuan. Anjeun kedah pinter ngeunaan salah sahiji ieu, sareng henteu netepkeun tujuan anu ageung teuing pikeun anjeun. Candak pangaluyuan sakedik, tindakan leutik atanapi kacamatan janten anjeun sahenteuna yakin anjeun bakal ngahontal tujuan salajengna. Hoyong anjeun sareng kulawarga sareng réréncangan a Wilujeng taun énggal 2021.

Taun Anyar mangrupikeun liburan anu dipikaresep ku saréréa. Taun Anyar pasti mangrupikeun waktos anu pikaresepeun. Mangrupikeun waktos anu saé pikeun nempatkeun perobihan anu diperyogikeun pikeun nguntungkeun tina bisnis anjeun sareng ningkatkeun produktivitas. Ngagungkeun Wilujeng taun énggal kalayan ngabagi tuangeun sareng baju ka jalma miskin.

Wilujeng SMS Taun Anyar

Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Hayang Salam 01

Ngirim bakal ngamungkinkeun anjeun mopohokeun sadaya hoream anjeun sareng nyandak perdamaian sareng harmoni dina hubungan salian ti di masarakat. Dina jaring éta ditingali yén Taun Anyar India mangrupikeun topik anu dipilarian pangageungna sabab bumi India nyayogikeun seueur usum anu béda sahingga janten langkung seueur jalma ti sadayana penjuru dunya datang ka India pikeun ngarayakeun taun énggalna sareng nyayogikeun taun anyar mimiti aranjeunna tiasa émut pikeun tiap taun.

Wilujeng taun énggal Pesen

  • Mugia dewa taun énggal ieu masihan anjeun lima hal;
    Panonpoé, pikeun haneutkeun anjeun,
    Bulan pikeun mikat anjeun,
    Malaikat ngajaga anjeun,
    Cinta sajati, pikeun miara anjeun,
    Babaturan, ngadangukeun anjeun!!
  • Muga sumanget usum taun Anyar ngeusi haté anjeun ku katenangan sareng katengtreman. Salamet anjeun taun énggal!
  • Kahayang pisan kuring pikeun taun anyar anu hébat.
    Mugi Gusti maparin berkah. Ngaharepkeun anjeun taun énggal pisan………………………………wilujeng sms taun énggal kanggo babaturan
  • Mugia kurnia masihan anjeun gaya pikeun ngarobih impian anjeun janten kanyataan dina taun anyar ieu. Miharep anjeun Wilujeng taun énggal.
  • Kuring miharep hirup anjeun bakal pinuh ku reuwas sareng kabagjaan dina taun énggal anu badé dimimitian. Mugia Anjeun diberkahi ku sagala rupa anu anjeun pikahoyong dina kahirupan.
  • Ngahaturkeun wilujeng ka sepuh sareng ngarangkul énggal kalayan pinuh pangharepan, impian sareng cita-cita. Miharep anjeun taun anyar anu bagja pinuh ku kabahagiaan!
  • Muga taun anyar ieu mawa anjeun kabagjaan sareng senang. Muga anjeun mendakan katengtreman, cinta sareng kasuksésan. Ngirimkeun kahoyong taun énggal kuring anu paling raoseun pikeun anjeun!
  • Émut sadaya émutan anu saé anjeun parantos dilakukeun sareng terang yén hirup anjeun bakal pinuh ku kaajaiban dina taun payun. Wilujeng taun énggal 2021!
  • Muga Taun Anyar mawa anjeun kabagjaan, katengtreman, sareng kamakmuran. Miharep anjeun kabagjaan 2021!
  • Taun éndah anu sanés badé réngsé. Tapi tong hariwang, sataun deui aya dina jalan pikeun ngahias hirup anjeun ku warna-warni kabagjaan anu teu aya watesna!
  • Silaturahmi anu pangsaéna nyaéta anu teu ngudar kumaha deui. Aranjeunna janten sepuh sareng ngajantenkeun kahirupan pantes hirup nalika kaayaan lepat. Hatur nuhun, pasangan pikeun sagalana. Kagungan taun énggal anu diberkahan!
  • Muga taun anyar mawa sagala hal anu saé dina kahirupan anu anjeun pantes pantes. Anjeun gaduh taun anu saé sareng anjeun badé ngagaduhan anu langkung endah!
  • Ayana anjeun dina kahirupan kuring ibarat panto muka anu ngabagéakeun kabagjaan sareng kabagjaan kalayan réa. Kuring henteu kantos ngaraos hirup pisan sateuacanna. Wilujeng taun énggal 2021!

Wilujeng taun énggal

Taun Sapi Wilujeng taun énggal 2021 Lucu
Taun Sapi Wilujeng taun énggal 2021 Lucu

Éta anu mimiti Januari sareng di kulawarga kuring mangrupikeun kabiasaan yén urang nyandak sakedik waktos sareng ngagambarkeun naon anu lumangsung taun kamari sareng anu urang rencanakeun atanapi ngarepkeun pikeun taun kalénder salajengna.

Hirup moal pernah sampurna, tapi kedah anjeun damel rajin, anjeun bakal kirang kasieun. Janten upami anjeun langkung resep niténan jalan hirup anjeun bakal kabukti, tingali hese kumaha anjeun cicing dina bagian anu langkung leutik anu henteu katingali dina kahirupan anjeun. Ku nyiptakeun gambar atanapi pamikiran anu leres ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun, yén pamikiran atanapi gambar ngagaduhan kamampuan pikeun ngahasilkeun kaayaan atanapi hasil anu cocog anu anjeun putuskeun.

 

Miharep Impian Bingah Taun Anyar

Kahirupan pinuh ku jutaan garpu di jalan atanapi laut luhur. Kahirupan anu mulya ngandung ngahakan daya tarik puncak anu jauh tina tujuan hirup anjeun nalika nuluykeun nempatkeun hiji suku nyanghareup ka anu sanés dina kahirupan sadidinten. Ngagungkeun ku Motivational Positif Bingah Taun Anyar. Pikiran anjeun parantos janten kakuatan anu paling kuat anu dipimilik ku anjeun.

  • Hoyong sataun ngeusi seuri, kasuksésan, sareng perdamaian kolega kuring anu dipikacinta. Mugia Gusti maparin berkah ka unggal urang sareng kulawarga urang. Wilujeng taun énggal.
  • Mei taun 2021 mawa mimiti anu seger, aspirasi anyar, sareng kasuksésan anu mereun. Leumpang kalayan rahmat sareng ngahontal jangkung anu langkung ageung!
  • Dupi anu 12 bulan taun énggal bakal pinuh ku prestasi anyar pikeun anjeun. Mugia dinten-dinten dipinuhan kabagjaan abadi pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun!
  • Anyar taun na, énggal anu diarep-arep, énggal nyaéta resolusi, énggal sumanget, sareng énggal anu dipikahoyong haneut kuring ngan ukur pikeun anjeun. Ngagaduhan Taun Anyar anu ngajangjikeun sareng minuhan!
  • HARAPAN seger, RENCANA seger, LUASAN seger, NGARASA seger, KOMPITAS seger. Wilujeng sumping 2021 kalayan SIKAP seger. Wilujeng taun énggal.
  • Kuring miharep taun anyar janten taun anu paling saé dina kahirupan anjeun. Mugia sadayana impian anjeun janten kanyataan sareng sadaya harepan anjeun bakal kalaksanakeun!

Salam Taun énggal

Wilujeng taun énggal 2021 ngagaduhan nilai nyalira dina kahirupan sapopo. Taun énggal 2021 pasti diantara kajadian anu paling sohor di planet ieu. Upami anjeun hoyong ngadamel taun énggal maka anjeun kedah ngagaduhan seueur koleksi perkawis taun énggal sateuacan taun anu pikaresepeun 2021. The Wilujeng taun énggal nyaéta bagja sareng ngajantenkeun batur ogé bahagia.

Nangkeup taun énggal kalayan sudut pandang anu hadé dina kahirupan. Hoyong taun anjeun 2021 janten pinuh ku kabagjaan sareng sugema.

 

Sagalana ngeunaan masa depan pasti, tapi hiji hal anu pasti yén Gusti parantos parantos ngarencanakeun sadaya énjing urang, urang ngan ukur kedah percanten ka anjeunna dinten ayeuna, Abdi ngarep pisan énjing éndah pikeun anjeun sareng kulawarga. Wilujeng taun énggal 2021!

Kaluar sareng anu sepuh, di kalayan anyar! Mei taun 2021 mawa kejutan pikaresepeun sareng tuah kanggo anjeun!

Salam Wilujeng Taun énggal Kanggo Boss
Salam taun énggal 2021

Taun Anyar ogé disebut festival salami séktor henteu masalah kasta, agama atanapi unsur unik anu beragam. Éta dirayakeun salaku festival di panjuru dunya henteu paduli ka kasta, agama atawa sagala rupa faktor séjén. The Wilujeng taun énggal 2021 parantos janten dinten anu paling diantisipasi taun anu dipuji sapanjang jalan di sisi séjén dunya kalayan kakuatan anu luar biasa sareng pikagumbiraeun.

  • Waktosna pikeun ngahias hirup anjeun ku warna-warni anu di bawa ku taun anyar ieu. Mugia hirup anjeun langkung caang tibatan sarébu bintang kilat!
  • Mugi kabagjaan taun énggal salamina salamina dina kahirupan anjeun. Muga-muga anjeun mendakan lampu anu nungtun anjeun ka tujuan anu anjeun pikahoyong. Wilujeng taun énggal!
  • Taun énggal ibarat buku kosong. Pulpén aya dina panangan anjeun. Éta kasempetan anjeun kanggo nyerat carita anu saé pikeun anjeun. Wilujeng taun énggal.
  • Anjeun sumping kana kahirupan kuring pikeun ngeureunkeun sagala kasangsaraan sareng jaman susah kuring. Dinten ayeuna, Abdi langkung bagja tibatan lalaki pangbagéa di dunya. Wilujeng taun énggal sayang!
  • Wilujeng taun énggal! Kuring miharep sadaya impian anjeun janten kanyataan 2021 - ka luhur sareng ka luhur!
  • Taun Anyar ibarat buku kosong, sareng pulpén aya dina panangan anjeun. Éta kasempetan anjeun kanggo nyerat carita anu saé pikeun anjeun. Wilujeng taun énggal.
  • Muga Taun Anyar dimimitian ku kabagjaan seger sareng kahirupan anu ngeusi katengtreman. Mugia anjeun kéngingkeun kahangatan sareng kebersamaan sareng kamakmuran ogé. Wilujeng taun énggal!
  • Anjeun pasti jalma anu pangsaéna anu kantos kuring tepang dina kahirupan. Aya seueur hal anu kedah diajar ti anjeun. Miharep anjeun sataun anu saé payun!

 

Wilujeng taun énggal Berkah

Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Hayang Salam 20
Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Hayang Salam 20

Taun énggal tiasa janten perayaan kanggo rerencangan. Janten, éta khusus pisan kanggo sadayana. Miharep anjeun taun anyar anu leres-leres bahagia!

Candak waktos kanggo milih sareng milih anu pangsaéna Gambar taun énggal, sareng ningali anggota kulawarga anjeun seuri sareng ngarawat hadiah salamina. Dina cara nu sami, hadiahna beda-beda numutkeun kelompok umur ogé. Ayana taun énggal mangrupikeun salah sahiji seueur berkah Allah. Nalika éta aya hubunganana sareng kado taun énggal romantis pikeun anjeunna maka dulur anjeun kedah ati-ati sakumaha budak awéwé anu hadé pisan ngeunaan hal-hal.

Mugia cinta-Na ngaberkahan bumi anjeun. Dimana aya éta aya kahirupan. Cinta kuring pikeun anjeun bakal tetep leres sareng seger pikeun sésa hirup kuring.

Sadayana nuju ngarayakeun Salam taun énggal sareng jalma anu dipikacinta sareng réréncangan. Taun Anyar dirayakeun di sapanjang dunya. Kalayan cinta anu saé pisan, salamet anjeun wilujeng taun énggal.

Miharep anjeun Wilujeng Taun énggal kalayan harepan anjeun bakal kenging berkah dina taun payun.

Muga taun anu bakal datang ieu langkung dimulyakeun sakumaha anu anjeun pikahoyong. Jantenkeun taun ieu langkung berkesan ti kantos ku ngahontal sagala tujuan anjeun. Kengingkeun taun énggal anu aman sareng bahagia.

Hirup sanés perkawis kagungan; éta ngeunaan aprésiasi. Harepan sareng cita-cita anyar. Wilujeng taun énggal!

Sataun sanés parantos kalangkung, sataun sanés parantos sumping. Abdi hoyong pikeun anjeun éta, kalayan unggal taun, anjeun ngahontal sadaya impian anjeun. Mugi Gusti tuang asih sareng paduli ka anjeun. Wilujeng taun énggal.

Wilujeng taun énggal 2021 Poto Panutup Petasan
Wilujeng taun énggal 2021 Poto Panutup Petasan

Hirup parantos pinuh ku hal-hal anu saé. Anjeun kedah ngeureunkeun ngawadul sareng janten sakedik langkung optimis. Ngarasakeun taun énggal ieu ku gelas-satengah pinuh vodka!

Mugia sadaya masalah anjeun sirna gancang-gancang résolusi taun énggal anjeun unggal taun. Kuring miharep anjeun taun énggal bagja pinuh kabagjaan!

Hirup parantos ngajarkeun kuring yén henteu paduli naon anu anjeun carioskeun sareng kumaha anjeun nyobian; anjeun moal tiasa ngeureunkeun sababaraha jalma tina nyieun resolusi taun anyar anu bodo! Wilujeng taun énggal!

Taun énggal nyandak anjeun seueur masalah énggal. Tapi hal anu saé na, aranjeunna biasana ngan ukur salami resolusi taun anyar anjeun. Wilujeng taun énggal!

Anjeun badé dimuat ku seueur Pesen Taun Anyar ti réréncangan sareng baraya. Bisa jadi taun anyar nawiskeun anjeun ésénsi penilaian anu saé supados anjeun henteu pernah nyandak resolusi deui. Miharep anjeun taun kalénder énggal pisan.

 

Unduh Wilujeng taun énggal Gifs:

Bingah Taun Anyar Gambar Gif 21
Wilujeng taun énggal 2021 GIFs

Wilujeng taun énggal bahasa anu bénten

NagaraBahasaDitarjamahkeun
Kumaha cara ngucapkeun selamat taun énggal dina basa CinaWilujeng taun énggalXin nian yu kuai
wilujeng taun énggal dina basa Spanyol Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal dina basa JepangWilujeng taun énggalAkemashite omedetō gozaimasu
wilujeng taun énggal dina basa IbraniWilujeng taun énggalShana Tova
wilujeng taun énggal dina basa Jerman Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal dina basa KoreaSalam pangsaéna pikeun Taun AnyarSaehae bog manh-i bad-euseyo
wilujeng taun énggal di Vietnam Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal Hawaii Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal dina basa Itali Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal dina basa Perancis Wilujeng taun énggal
wilujeng taun énggal dina basa HindiWilujeng taun énggalNaya saal mubaarak ho
wilujeng taun énggal dina basa TamilWilujeng taun énggalPuttāṇṭu vāḻttukkaḷ
Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Hayang Salam
Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Hayang Salam

Wilujeng taun énggal dina sadaya bahasa nagara

Wilujeng Taun énggal

Nangkeup taun énggal kalayan sudut pandang anu hadé dina kahirupan. Hoyong taun anjeun 2021 janten pinuh ku kabagjaan sareng sugema.

Sagalana ngeunaan masa depan pasti, tapi hiji hal anu pasti yén Gusti parantos parantos ngarencanakeun sadaya énjing urang, urang ngan ukur kedah percanten ka anjeunna dinten ayeuna, Abdi ngarep pisan énjing éndah pikeun anjeun sareng kulawarga. Wilujeng taun énggal 2021!

Abdi hoyong anu anjeun 2021 bakal dieusi ku janji euphoric isukan. Tetep berkah sareng wilujeng tepang taun énggal!

Kaluar sareng anu sepuh, di kalayan anyar! Mei taun 2021 mawa kejutan pikaresepeun sareng tuah kanggo anjeun!

Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Kahayang
Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Kahayang

Ngirimkeun hormat sareng kahormatan kuring ka kolega kuring dina Taun Anyar ieu. Muga taun anjeun ngeusi nanaon tapi kasuksésan sareng kabagjaan.

Muga taun anu bakal datang ngahasilkeun kahadean pikeun masing-masing usaha keras anjeun. Wilujeng taun énggal, batur sapagawean karesep kuring. Selamat liburan.

Di tempat damel kuring moal janten pinuh kabejaan sareng kanikmatan upami anjeun sanés réncang kuring. Kuring ngarasa untung sepanjang waktos. Wilujeng taun énggal!

Kuring miharep anjeun bakal ngarobih unggal kasempetan janten suksés dina taun payun. Jaga diri anjeun siap pikeun sagalana. Anjeun bakal salawasna ngagaduhan dukungan kuring. Wilujeng taun énggal!

Aya sababaraha cara pikeun ngagungkeun taun kalénder énggal. Aya sababaraha hal anu dilakukeun ku jalma dina taun kalénder anyar. Dina akhir Désémber, saréréa bungah ngeunaan taun kalénder anu anyar, tapi tong hilap bagikeun Wilujeng Taun énggal.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v = K4sStE7zrOQ

Kahayang Taun Anyar sareng Pesen kanggo Babaturan sareng Kulawarga

Ngan wajar urang nawar dékade salami ku bantosan, sareng pesen sareng kahoyong Taun Anyar ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun éta.

Hoyong Taun Anyar kanggo Salaki

Pesen Taun Anyar ieu pikeun salaki anjeun pasti bakal ngajantenkeun anjeun langkung seuri seuri!

1. Duh salaki, anjeun parantos ngadamel 2020 jadi istiméwa pikeun kuring - ieu mangrupikeun janji anu bakal kuring lakukeun 2021 khusus pikeun anjeun. Wilujeng taun énggal, kabogoh abdi.

2. Nalika urang nincak taun anu sanés, Abdi hoyong hatur nuhun janten bagian anu penting dina kahirupan kuring. Kuring bakal salawasna bersyukur ka anjeun, sareng kuring henteu tiasa ngantosan kanggo ningali naon anu di simpen pikeun urang taun payun! Wilujeng taun énggal, salaki anu dipikacinta!

3. Di dieu ngarepkeun Wilujeng taun énggal pikeun lalaki anu ngaluarkeun sinar matahari dina kahirupan kuring.

4. Kulawarga sapertos kulawarga urang pinuh ku kabagjaan sareng kabagjaan unggal taun, sareng meureun 2021 janten taun sanés anu sami. Wilujeng taun énggal, kabogoh abdi!

Wilujeng taun énggal 2021 Salam
Wilujeng taun énggal 2021 Salam

5. Carogé abdi, sahabat kuring, pangrojong konstan kuring - taun ayeuna, Kuring miharep anjeun nampi sagala berkah anu anjeun pantes. Wilujeng taun énggal 2021!

6. Nalika kuring ngarepkeun taun anyar, Kuring mikir ngeunaan sadaya kenangan sareng momen anu anjeun parantos pasihkeun ka kuring. Abdi ngarep 2021 dieusi seueur, seueur deui. Wilujeng taun énggal kanggo salaki kuring anu pameget!

7. Bagian pangsaéna ngeunaan nyieun resolusi Taun Anyar nyaéta ngalanggar résolusi Taun Anyar éta, sareng teu aya anu kuring ngalakukeun éta tapi anjeun. Wilujeng taun énggal, salaki anu dipikacinta!

8. Urang sadayana sami 365 poé, tapi ngan bédana nyaéta kumaha urang ngagunakeunana. Ningali kana ngagunakeun waktos éta sareng anjeun, sareng kumaha! Wilujeng taun énggal, bogoh!

9. Duh salaki, Kuring miharep anjeun taun anyar anu caang, sabab ayana anjeun dina kahirupan kuring parantos ngébréhkeun haté kuring. Wilujeng taun énggal!

10. Taun énggal ibarat buku kosong; Kuring miharep kami tiasa, babarengan, jantenkeun taun ieu warna-warni sareng éndah. Wilujeng taun énggal kanggo salaki kuring anu saé!

Hoyong Taun Anyar kanggo Pamajikan

Pikaresepeun ieu, pikaseurieun, sareng pesen Taun Anyar anu émosional pikeun pamajikan anjeun bakal ngajantenkeun pasangan anjeun seuri. Baca deui!

1. Sataun sanés parantos kalangkung, seueur pisan hal anu robih - tapi cinta kuring ka anjeun ngan ukur beuki kuat. Wilujeng taun énggal, pamajikan pameget.

2. Darling pamajikan, kumargi anjeun sumping kana kahirupan kuring, waktos parantos lami sabab kumaha hébatna kahirupan kuring sareng anjeun. Ieu pikeun sataun sanés perusahaan anjeun anu endah sareng cinta anu teu aya saratna. Wilujeng taun énggal 2021!

3. Taun ayeuna, Abdi hoyong cacah berkah. Tapi éta hartosna kuring kedah ngitung anjeun dua kali! Wilujeng taun énggal kanggo anjeun, kabogoh abdi. Méi taun ieu nyandak urang langkung seueur petualangan sareng tawa.

Wilujeng taun énggal 2021 Salam Salam 32
Wilujeng taun énggal 2021 Salam Salam 32

4. Kuring nyarios kieu 365 dinten kamari, tapi Wilujeng taun énggal, pamajikan anu dipikacinta!

5. Parobihan hirup, tapi hiji hal tetep sami - kahoyong kuring pikeun anjeun. Mugi kasihatan séhat, kabagjaan, sareng geulis, hirup nyaman sareng abdi di sisi anjeun. Wilujeng taun énggal!

6. Ayeuna, dina taun énggal, urang ningali deui kana kenangan haneut. Anjeun gaduh panangan dina unggal mémori anu saé anu kuring damel, pamajikan anu dipikacinta. Wilujeng taun énggal.

7. Teu aya anu kuring bakal nincak taun énggal, kajaba anjeun. Wilujeng taun énggal kanggo pamajikan anu kuring dipikacinta!

8. Unggal taun, kami nyandak resolusi dina usaha ngajaga éta. Taun ayeuna, hiji-hijina résolusi kuring nyaéta nyieun kenangan anu éndah sareng anjeun. Wilujeng taun énggal, kabogoh abdi!

9. Babarengan, hayu urang ngadamel 2021 taun pangsaéna acan. Naon ngomong, pamajikan anu dipikacinta? Wilujeng taun énggal!

10. 2019 parantos kalangkung, jeung 2021 ngantosan urang. Abdi teu tiasa ngantosan ngirining salajengna 50 taun énggal sareng anjeun kalayan pikagumbiraeun anu sami. Wilujeng taun énggal kanggo pamajikan geulis kuring.

Hoyong Taun Anyar kanggo Putri

1. Kulawarga kami kebon, sareng anjeun, kadeudeuh abdi, nyaéta kembang anu éndah. Wilujeng taun énggal, putri abdi anu saé!

2. Teu aya momen tunggal nalika urang teu ngaraos reueus ka anjeun, putrina anu abdi sayang. Kami arepkeun anjeun tetep ngajantenkeun urang bangga 2021. Wilujeng taun énggal!

3. Putri kuring anu dipikacinta, euweuh urusan sabaraha umur anjeun meunang, anjeun bakal salawasna kado Allah dikirim ka kami ti sawarga. Kuring miharep anjeun taun anu payun payun. Wilujeng taun énggal!

4. Taun ayeuna, Mugi-mugi impian sareng harepan anjeun janten hirup. Muga anjeun minuhan ambisi anjeun sareng ngahontal naon anu anjeun pikahoyong. Wilujeng taun énggal, putri anu dipikacinta!

5. Kulawarga kami moal pernah kumplit tanpa anjeun. Anjeun parantos nyandak kabagjaan dina kahirupan urang, sareng kami ngarepkeun taun ayeuna, urang tiasa nyangking kabagjaan anjeun. Wilujeng taun énggal!

Bingah Taun Anyar Animasi Lucu
Bingah Taun Anyar Animasi Lucu

6. Ka putri urang anu geulis - Mugia Gusti netepkeun sadaya impian anjeun janten leres taun ayeuna. Wilujeng taun énggal!

7. Seuri anjeun anu urang hirupkeun - kami arepkeun 2021 ngarawat anjeun ogé. Wilujeng taun énggal kanggo putri urang anu dipikacinta.

8. Kami henteu terang kumaha cinta anu saéna dugi ka kagungan anjeun. Kami ngarepkeun anjeun teu aya tuah tapi tuah. Wilujeng taun énggal, putri anu dipikacinta.

9. Mei taun ieu mawa anjeun kahaneutan, bogoh, sareng lampu pikeun nungtun anjeun kana positipitas. Wilujeng taun énggal.

10. Kami ngahaturkeun wilujeng tepang taun énggal, cahaya lampu urang, putri urang!

Hoyong Taun Anyar kanggo Putra

1. Ningali anjeun tuwuh janten empati, kuat, lalaki pinter ngajadikeun kuring nganggur reueus. Kuring miharep taun ieu mawa anjeun kabagjaan sareng cinta. Wilujeng taun énggal, putra anu dipikacinta.

Anjing lucu taun anyar
Anjing lucu taun anyar

2. Kuring pernah sakali ragu yén anjeun sanggup meunang naon anu anjeun pikahoyong. Barina ogé, anjeun anak kuring. Wilujeng taun énggal, sakedik!

3. Hatur nuhun pikeun janten putra pangsaéna sareng ngajantenkeun kuring bapa pangsaéna pikeun kuring. Kuring miharep anjeun bogoh sareng kabeneran taun ayeuna. Wilujeng taun énggal kanggo putra pameget kuring!

4. Salaku kolot, kami yakin yén anjeun bakal tumuh janten wijaksana, hormat, sareng lalaki anu paduli. Ieu diucapkeun anjeun Bingah Taun Anyar.

5. Teu sabaraha umur anjeun, anjeun bakal salawasna janten budak leutik kuring, sareng kuring bakal ngersakeun anu pangsaéna pikeun anjeun. Wilujeng taun énggal!

6. Putra kakasih, anjeun parantos ngawangun kahirupan urang sareng ngajantenkeun kami langkung bagja. Kami arepkeun taun énggal ieu nyandak anjeun kabagjaan anu sami! Wilujeng taun énggal!

7. Ieu ka lalaki anu urang resep aya dina kahirupan urang! Wilujeng taun énggal, putra!

8. Teu aya anu diarepkeun langkung ti ningali seuri anjeun langkung lega kalayan unggal taun anu kalangkung. Wilujeng taun énggal kanggo putra urang!

Ogé tingali: Wilujeng Natal sareng Taun Anyar 2021

9. Saban dinten urang ngahaturkeun nuhun ka Allah pikeun masihan kami putra sakumaha cerah sareng geulis sapertos anjeun. Kami ngarepkeun anjeun teu nanaon tapi anu pangsaéna. Wilujeng taun énggal!

10. Kami arepkeun 2021 mawa anjeun kabagjaan ageung sareng kamakmuran. Wilujeng taun énggal kanggo putra pameget urang.

Kahayang Taun Anyar sareng Pesen kanggo Babaturan

Teu aya perayaan dugi ka anjeun ngarepkeun anu anjeun caket sareng anu dipikacinta - ieu mangrupikeun sababaraha ucapan Taun Anyar anu pikaresepeun pikeun babaturan sareng kulawarga anu bakal ngajantenkeun dintenna langkung cerah.

1. Kuring mendakan untung pisan yén kuring ngagaduhan kulawarga ngadukung kuring salami tina taun-taun ayeuna kuring. Di dieu ngarepkeun kami salawasna aya pikeun silih, mangtaun-taun ka payun! Wilujeng taun énggal!

2. Taun ayeuna, Kuring hatur nuhun pikeun anjeun sadayana anu aya di sisi kuring iraha kuring meryogikeunna. Abdi ngarep 2021 mawa masing-masing urang kabagjaan sareng kabagjaan anu urang milari. Wilujeng taun énggal!

3. Ka kulawarga kuring anu luar biasa, hatur nuhun kanggo seueur kasenangan (sareng sababaraha ngerakeun) kenangan urang bagikeun. Hayu tetep tradisi éta lumangsung dina taun payun sareng seueur deui. Wilujeng taun énggal!

4. Nalika kuring ngarepkeun taun anyar, Abdi nganggap kado anu teu berharga anu dipasihkeun ku kulawarga kuring - kado cinta. Naha urang caket atanapi jauh, anjeun bakal salawasna aya dina haté kuring. Wilujeng taun énggal.

Wilujeng taun énggal 2021 GIFs
Wilujeng taun énggal 2021 GIFs

5. Kulawarga sapertos fudge; amis, sareng sababaraha kacang! Wilujeng taun énggal kanggo anu geulis mah, kulawarga endah!

6. Nalika kuring ningali deui sagala émutan ka tukang kuring taun ieu, Kuring ningali yén sadaya kenangan pangbagéa kuring kaasup anjeun, kulawarga kuring anu amis. Wilujeng taun énggal.

7. Abdi ngucap sukur yén kuring dikurilingan ku seueur cinta sareng kahaneutan unggal dinten. hatur nuhun, kulawarga kuring anu amis, pikeun ngadukung kuring ngalangkungan sadayana. Kuring miharep taun ieu mawa anjeun sadayana kabagjaan sareng kabagjaan. Wilujeng taun énggal.

Tingali ogé: Wilujeng taun énggal 2021 Memes

8. Pikeun kulawarga anu parantos ngaliwat pisan babarengan, kami yakin mangrupikeun salah sahiji golongan anu kuat! Wilujeng taun énggal pikeun kabungah kuring, gagah, sareng kulawarga anu luar biasa.

9. Taun énggal hartosna kenangan énggal, sareng kuring henteu sabar ngantosan sababaraha kenangan anu luar biasa sareng jalma karesep kuring! Wilujeng taun énggal kanggo anjeun!

10. Abdi ngarepkeun taun énggal, tapi kuring pikir urang henteu kedah nyandak resolusi taun énggal, sabab urang parantos sampurna! Wilujeng taun énggal!

11. Mangrupikeun taun anyar anu pinuh ku kamungkinan, sareng kuring bungah pikeun ngamimitian perjalanan ieu sareng jalma-jalma anu pangsaéna ku kuring. Wilujeng taun énggal kanggo anjeun, kulawarga kuring anu dipikacinta.

Luhur 100+ Wilujeng taun énggal GIF 2021 dina Resolusi Lucu

12. Kulawarga anu pésta babarengan, tetep babarengan! Wilujeng taun énggal kanggo kulawarga kuring anu geulis!

13. Hoyong anjeun 12 bulan suksés, 52 minggu seuri, 365 dinten senang, 8760 jam kabagjaan, 525600 menit tuah na 31536000 detik kabagjaan.

14. Wilujeng taun énggal. Ieu pikeun ngamimitian anu seger dina tuangeun, boozing, sareng kendor pareum!

15. Taun ayeuna, Kuring miharep anjeun, réréncangan abdi, mimitian diajar kumaha ngubaran sahabat anjeun leres. Abdi resep hadiah. Wilujeng taun énggal, jodo!

16. Babaturan sapertos bintang - anjeun panginten henteu ningali aranjeunna, tapi aranjeunna salawasna ngajaga anjeun. Hatur nuhun pikeun anjeun janten bintang favorit kuring. Wilujeng taun énggal kanggo anjeun!

Tingali ogé : Wilujeng taun énggal 2021 Berkah

17. Hatur nuhun parantos ngajantenkeun kahirupan kuring kirang sangsara ku sangsara sareng kuring. Hayu urang ngarepkeun yén taun payun ngagugulung pikeun urang duaan! Wilujeng taun énggal!

18. Nyaho anjeun parantos janten masterclass dina silaturahim. Ieu kanggo seueur, mangtaun-taun deui hubungan ieu. Wilujeng taun énggal, jodo.

19. Abdi resep pisan ngadamel rencana énggal sareng kenangan énggal sareng anjeun. Wilujeng taun énggal kanggo sahabat kuring sareng réncang jiwa!

20. Waktos taun ieu sampurna pikeun nyéépkeun waktos kualitas sareng réréncangan - kitu, sobat, hayu urang ngadamel kenangan urang bakal ngaraosan salamina! Wilujeng taun énggal!

Wilujeng taun énggal lucu 2021

21. Unggal taun urang sumpah latihan babarengan. Taun ayeuna, Kuring miharep éta nempel! Wilujeng taun énggal!

22. Upami aya anu kuring hoyong wadul ngeunaan taun saméméhna ka, éta bakal anjeun. Mangtaun-taun deui sapertos kieu - Bingah Taun Anyar, réréncangan abdi!

Wilujeng taun énggal 2021 Berkah 546
Wilujeng taun énggal 2021 Berkah 546

23. Ieu pikeun pigging kaluar, tuang teuing, nginum teuing, sareng kuciwa engké. Wilujeng taun énggal kanggo sahabat kuring.

24. Anjeun parantos ngajantenkeun taun ieu salaku hal anu paling berkesan dina kahirupan kuring, sareng kanggo éta, Kuring bakal salawasna ngahatur nuhun. Wilujeng taun énggal.

Tingali ogé: Resolusi Taun Anyar 2021

Tanda kutip Taun Anyar Pangsaéna

Tanda kutip taun énggal anu bahagia ieu bakal nempatkeun anjeun dina suasana perayaan. Ieu sababaraha geulis, jero, sareng petik taun énggal anu endah pikeun babaturan sareng kulawarga.

1. "Mudah-mudahan sadayana masalah anjeun salami resolusi Taun Anyar anjeun." - Joey Adams

2."Surak taun énggal sareng kasempetan sanés pikeun urang lereskeun." - Oprah Winfrey

3. "Hiji hal ku tatapa sering teuing ka tukang nyaéta urang tiasa baralik ningali masa depan parantos béak ka urang." - Michael Cibeuko

4. "Anjeun henteu lami teuing pikeun netepkeun tujuan anu sanés atanapi ngimpikeun impian anyar." - C.S. Lewis

5. “Ieu taun énggal. A awal anyar. Sareng kaayaan bakal robih. " - Taylor Swift

6. "Tujuanana taun énggal sanés urang kedah gaduh taun énggal. Nya éta urang kedah gaduh jiwa anu énggal. ” - G.K. Chesterton

7. "Warta anu goréng nyaéta waktos ngalir. Warta anu saé anjeun nyaéta pilot. " - Michael Altshuler

8. "Sanaos teu saurang ogé tiasa uih deui sareng ngamimitian anu anyar, saha waé anu tiasa ngamimitian ti ayeuna sareng nyiptakeun tungtung anu anyar. " - Carl Bard

9. "Taun anyar nangtung payuneun urang, siga bab dina buku, ngantosan kanggo diserat. Urang tiasa ngabantosan nyerat carita éta ku netepkeun tujuan. " - Melody Beattie

Wilujeng taun énggal 2021 Gambar Gambar Salam

10. "Naon anu di bawa ku Taun Anyar ka anjeun bakal gumantung pisan kana naon anu anjeun bawa ka Taun Anyar." - Vern McLellan

11. "Pendekatan sareng taun énggal kalayan tekad pikeun milarian kasempetan anu disumputkeun dina unggal dinten énggal." - Michael Josephson

12. "Kami bakal muka buku. Halaman na kosong. Urang bakal nempatkeun kecap ka aranjeunna nyalira. Buku ieu disebat Kasempetan sareng bab anu kahijina nyaéta Poé Taun Anyar. " - Edith Lovejoy Pierce