Rezoluta e Vitit të Ri 2021

Përditësuar së fundmi në Tetor 20, 2020 nga administratori

Duke menduar për të formuar një Rezolutë të Vitit të Ri, dmth kuptimi i rezolucionit të vitit të ri që në të vërtetë janë të thjeshta. Thjesht po u qëndron atyre por kjo është e vështirë. Çdokush mund të rendisë një listë të ”Duhet -Bëni” dhe “Duhet të Bëjmë” por praktikisht, sa mund ta ecin fjalimin kur bëhet fjalë për të ndjekur fjalën tonë rezolutat…Duhet shumë vullnet dhe forcë e kombinuar me vendosmëri për të arritur listën’ të rezolutave – në fund të çdo dite. Tani këtu vjen lajmi i mirë për planifikimin e rezolucionit të vitit të ri dhe pragmatizmi mund t'ju shohë përmes rezolutave tuaja dhe para se ta dini se do të kishit kthyer një fletë të re, një ditë në një kohë - eja këtë Gezuar Vitin e Ri!

Shikoni idetë e Rezolutës së Vitit të Ri

1. Lista e thjeshtë :

Vendosur kompakt, qëllime të thjeshta të menaxhueshme për të filluar. Nëse e shihni veten duke ndërtuar një Kullë Eiffel me setin e legos që ju jeni të dobishëm, shkon pa thënë zhgënjimi nuk do të jetë larg.

 

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 4
Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 4

Gjithashtu Shiko:

  1. Përshëndetje të Vitit të Ri
  2. Memet e Vitit të Ri

2. Mos krahasoni :

Kjo është një strategji e zakonshme kur bëhet fjalë për Rezolutat e Vitit të Ri. Çfarë mund të funksionojë për mikun ose lagjen tuaj mund të mos funksionojë aq efektivisht për ju, kjo thjesht sepse ju jeni një individ unik që keni një kornizë krejtësisht të ndryshme socio-psikologjike. si çdo përshtypje e gishtit të madh të personit të gjallë është unike. Atëherë Prioritetet kanë rëndësi. Fqinji ose i njohuri juaj mund të jetë duke punuar drejt të njëjtit qëllim për një arsye tjetër së bashku me zgjidhjen e vitit të ri

3. Bëhu vetvetja :

Fakti nëse jeni beqar apo në një lidhje, filloni me veten pozitive / frymëzuese. Shikoni brenda, mos kërkoni atë që nuk e keni. Introspektivë, bëjini vetes disa pyetje si – A jam vërtet i lumtur me veten time ? (Thuaj po, gjithçka varet nga të menduarit) Çfarë është ajo që unë mund të përmirësoj ? atëherë gjë e rëndësishme është – Menaxhimi i kohes. Nëse nuk veçoni një pjesë të ditës për veten tuaj, kështu që është pranë së pamundurës për të ndërtuar një të lumtur, mënyrë jetese e shëndetshme ! merrni pak kohë për veten tuaj. (rezolutat e vitit të ri)

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 1
Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 1

4. Përfshini Shpirtëror :

Stresi është më i vjetri & armiku më i ri dhe më i sigurt që të gjithë duhet të hasim në ndonjë avatar ose tjetrin në stilin e jetës sonë të zënë. Megjithatë ekziston një antidot – quhet Meditim që disa mund ta quajnë shpirtëror. Kjo nuk nënkupton domosdoshmërisht granatimin e qindra dollarëve / rupi për Klasën e fundit të Yogës . Bukuria e meditimit është në faktin që ju mund të praktikoni edhe në shtëpi, apo edhe në vendin tuaj të punës. Jo vetëm që i jep qetësi mendjes, gjithashtu ndihmon në përmirësimin e shëndetit tuaj të përgjithshëm.

5. Dëgjo Zemrën :

Përfshihuni në komunitetin tuaj lokal, miq ose të merrni kontakt me një organizatë bamirësie ose jofitimprurëse që u shërben fëmijëve, të moshuarit apo edhe kafshët – nëse jeni dashamirës i natyrës. Vizitojini rregullisht ose një herë në javë dhe kushtojeni kohën tuaj me vetëmohim, do të mrekulloheni nga ndryshimi që bën. Ka shumë më shumë gjëra që paratë nuk mund të blejnë dhe këtu do t'i gjeni! Dhuroni rrobat tuaja të vjetra, orendi, libra, pajisje etj për Organizatat e Ndihmës së Ndihmës, në vend që t’i hidhni.

 

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 2
Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 2

6. Çelësi :

Fikni pajisjet tuaja celulare më shpesh dhe dilni përjashta pa to për ca kohë çdo ditë. Çaktivizohuni nga bota virtuale e postave elektronike dhe internetit dhe në vend të kësaj përshëndetni fqinjit tuaj të derës tjetër. Puna është e rëndësishme – por mbajtja e jetës në ekuilibër të imët është më e rëndësishme! gjithashtu mund të përdoret për esetë e rezolucionit të vitit të ri

Sido që të jetë Rezolutat e vitit të ri vendosur, qoftë humbja e peshës, qoftë të mësuarit apo fitnesi, mbani gjurmët e progresit tuaj dhe mos harroni të shpërbleni veten sa herë që arrini një moment historik. Nëse ndiheni të lodhur ose të demotivuar në disa raste, mos harroni të mbani pak postim- është në sy të cilat kanë linja pozitive si p.sh. ”Ti mund ta besh!” dhe ” Vazhdoni – ju jeni pothuajse atje!”

Një nga më të mëdhenjtë rezolucion i vitit të ri për të humbur peshë

Të gjitha të mirat për një të ri në këtë vit të ri!!!

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 1

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 1


 

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 3

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri Qesharake 3

 

Kuotat e Rezolutës së Vitit të Ri

"Çfarëdo që të jetë ju keni frikë të bëni, Beje."
Neil Gaiman

“Urimet janë mundësi. Guxoni të bëni një dëshirë. ”
Lailah Gifty Akita, Mendo mirë: Bëhu i madh!

"Per nje ndryshim, mos shtoni gjëra të reja në jetën tuaj si rezolucion i një viti të ri. Në vend të kësaj, bëni më shumë nga ato që po funksionojnë tashmë për ju dhe ndaloni së bëri gjëra që humbasin kohë ”.
Salil jha

“A do të vazhdojnë të pasurit të jenë të pasur në Vitin e Ri? A do të vazhdojnë të varfërit të jenë të varfër në Vitin e Ri? Atëherë për hir të Zotit se si në tokë Viti i Ri do të quhet si i ri?”
Mehmet Murat ildan

“Viti i ri është mënyra e re për të ftuar transformimin, bollëk dhe prosperitet për çdo jetë. "
Amit Ray, Paqe Bliss Bukuri dhe e Vërteta: Të jetosh me pozitivitet

"Pavarësisht nëse është e detyruar apo e ftuar, ndryshimi është i pashmangshëm. ”
Andrena Sawyer

Rezoluta e Vitit të Ri Meme

rezolucion i vitit të ri në lidhje me ngrënien e çokollatës dhe djathit

Rezoluta e Vitit të Ri Meme
Rezoluta e Vitit të Ri Meme
Rezoluta qesharake e Vitit te Ri Meme
Rezoluta qesharake e Vitit te Ri Meme

Memet e Rezolutës së Vitit të Ri

 

Rezoluta e Vitit të Ri Meme rreth palestrës

santhanam Rezoluta e Vitit të Ri Meme in tamil

krye Rezoluta e Vitit të Ri Meme

Rezoluta e Vitit të Ri Meme rreth shëndetit batman

Viti i Ri prishet Rezoluta Meme

2 thoughts on “Rezoluta e Vitit të Ri 2021”

Comments are closed.